NAFTA KOSMETYCZNA

Dostępność: produkt dostępny
Wysyłka w: 5 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 8,00 zł
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
8.00




































ilość opak.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

ZASTOSOWANIE:
Odczynnik chemiczny do celów laboratoryjnych, analitycznych i dydaktycznych.
Stosowana min. w farmacji oraz w kosmetyce do pielęgnacji włosów i skóry. Szeroko stosowany rozpuszczalnik.

Dane techniczne

Nazwa odczynnika NAFTA KOSMETYCZNA
Nazwa odczynnika (ang.) Hydrotreated heavy naphtha
Synonimy odaromatyzowany, uwodorniony destylat ropy naftowej
Gatunek czysty
Numer WE 265-150-3
Numer CAS 64742-48-9
Gęstość [g/ml] 0,79
Rodzaj rozpuszczalniki
Wygląd zewnętrzny / postać bezbarwna, klarowna ciecz
Rodzaj opakowania opakowanie zależne od wielkości naważki
Termin ważności minimum 24 miesiące (od dostawy towaru)

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl